Олія для смаження

Олія для смаження впливає на калорійність раціону і здоров'я спортсмена, тому під час вибору олії слід приділити достатньо уваги. Така олія є джерелом жирів у вигляді ненасичених і поліненасичених жирних кислот, а також вітамінів і мінералів. Якісний продукт знижує рівень холестерину і може запобігти хворобам серця.
Одним з найбільш затребуваних останнім часом жирів для смаження є кокосове масло. Використовуючи такий натуральний продукт першого віджиму, ви отримуєте поживне масло з позитивним впливом на нервову, серцево-судинну і імунну систему. У нерафінованої кокосової олії відзначають противірусні, антибактеріальні і антигрибкові властивості. Вона відрізняється швидким переварюванням, може використовуватися вегетаріанцями і алергиками.
Ще одним затребуваним жиром для страв правильного харчування є масло гхі. Воно виходить після топлення вершкового масла, в результаті чого виходить жовтувата масляниста маса без молочних білків. Гхі можна застосовувати при смаженні і випіканні замість звичайного масла. Купити масло для смаження (кокосове та інші види), з яким ви приготуєте корисні страви, можна в нашому магазині спортивного харчування.

У цій категорії немає товарів.